Hoppa till innehåll Hoppa till sidfoten
Personer kommer gående i en korridor
Jobba med it i en spännande och utvecklande miljö

Jobba med it och digitalisering på Rättsmedicinalverket

mer

Vi är mitt uppe i en spännande digitaliseringsresa där vi förnyar stora delar av it-stödet och utforskar nya tekniska möjligheter i syfte att bidra till kvalitet och utveckling. Rättsmedicinalverket (RMV) har de senaste åren kraftsamlat för att förstärka it-verksamheten och digitalisera arbetsprocesser. Ett av myndighetens fyra övergripande prioriterade mål är att öka takten i digitaliseringsarbetet.

På Rättsmedicinalverket jobbar vi i en innovativ miljö där du tillsammans med kompetenta kollegor får använda din kreativitet, erfarenhet och kompetens. Vi arbetar ofta i projekt och väl sammansatta team med tydligt uppsatta mål.  Till vår it-och digitaliseringsenhet söker vi kontinuerligt skickliga problemlösare som har viljan att utvecklas och har ett engagemang för samhällsfrågor. Du har möjlighet att utöva din profession samtidigt som du tillsammans med dina kollegor bidrar till att skapa ett rättssäkert samhälle.

Rättsmedicinalverket är den medicinska länken i rättskedjan. Här arbetar kemister, biomedicinska analytiker, rättsläkare, utredare, psykologer, administratörer och många fler på uppdrag av bland andra polis, åklagare och domstol.

Vi söker löpande fler kollegor

Vi tar gärna emot intresseanmälningar, där du berättar om din bakgrund, dina erfarenheter, vad som driver dig och vad du brinner för. Klicka här för mer information och skicka in din intresseanmälan

Observera att vi som statlig myndighet alltid annonserar ut våra lediga tjänster. Det innebär att om du är intresserad av en tjänst kommer du att behöva söka den i konkurrens med andra.